Multi-store: E-shops - Ιστοσελίδες

Κατηγορίες Multi-store →

Κύριες Κατηγορίες | 66100.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Νομού Δράμας

Καφές Mokarico - Δημόπουλος Γιώργος

Πληροφορίες

Επωνυμία
Καφές Mokarico - Δημόπουλος Γιώργος
Αντικείμενο
Προιόντα Espresso καφέ Mokarico - Αντιπρόσωπος Β. Ελλάδος
Διεύθυνση
Καισαρίας 2 - Νέα Αμισός - Δράμα - 66100
Τηλέφωνο
6945334977
Πλήρης Περιγραφή

                                                 Προιόντα Espresso Καφέ '' Mokarico '' - Αντιπρόσωπος γιά την Βόρειο Ελλάδα.

                                                     Δημόπουλος Γιώργος - Τηλέφωνο Παραγγελειών: 6945334977

                                                                        Πάθος για τον καφέ από το 1908

Μια ιστορία ενός αιώνα, οπού η παράδοση και η ποιότητα διατηρούν αναλλοίωτες τις άξιες τους στον χρόνο.

Από την δημιουργία της στο Corso Tintori στην Φλωρεντία, από τον Κομμεντατορε Barbieri, μέσω των αδελφών Igino και Corrado Paladini, που την οδήγησαν με επιτυχία μέχρι το 1984 και από τότε μέχρι σήμερα, υπό την καθοδήγηση του ανιψιού Marco Paladini, η εταιρία φυλάσσει όλα τα μυστικά για την επεξεργασία και ανάμειξη του καφέ.

Είναι μια επιχείρηση φτιαγμένη από άτομα με έμφυτο πάθος για τον καφέ, την ποιότητα και την επιτυχία.

 

                                                                         Το επιχειρηματικό πνεύμα

Ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό πνεύμα, γεμάτο παραδόσεις και άξιες που παγιώθηκαν στον χρόνο. Μια δυναμική επιχείρηση που προεκτείνεται σε ένα επιτυχημένο μέλλον και με ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες της πελατείας της. Μια σταθερή και καλά διαρθρωμένη πραγματικότητα που αφιερώνει το ενδιαφέρον και τις ενέργειες της σε μια συνεχή έρευνα της ποιότητας και της πλήρους ικανοποίησης αυτού που επιλέγει Caffe Mokarico.

 

                                                                        Φιλοσοφία τις Εταιρείας

Όποιος επιλέγει Café Mokarico επιλέγει την ποιότητα του πραγματικού Ιταλικού Espresso.

Λεπτομερείς έλεγχοι του καβουρντίσματος μέσω ηλεκτρονικής παρακολούθησης των θερμοκρασιών και η ψύξη με αέρα διασφαλίζουν ένα άριστο ποιοτικό προϊόν που θα συσκευαστεί σε ειδικές συσκευασίες που διαθέτουν τις κατάλληλες βαλβίδες για την αποτροπή της εισόδου εξωτερικών ατμοσφαιρικών παραγόντων.

Η άξια της ποιότητας Mokarico, συνεχίζεται και στην προμήθεια στα σημεία πώλησης, με ακρίβεια και ευγένεια. Υπηρεσία και μετά την πώληση, με κάθε τύπο υποστήριξης, συντήρησης και παροχής τεχνικής βοήθειας.

Ο Mokarico είναι ιδρυτικό μέλος και συμμετέχει ενεργά στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιταλικού Εσπρέσο (Ι.Ν.Ε.Ι), μέσα από το οποίο επέτυχε την πιστοποίηση των χαρμανιών για επαγγελματική χρήση του καφέ espresso, με το σήμα ΙΤΑΛΙΚΟ ESPRESSO και την δυνατότητα πιστοποίησης των καταστημάτων, που είναι σε θέση να διασφαλίσουν την τήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας του σερβιρισμένου καφέ.

Ο Mokarico είναι πιστοποιημένος κατα ISO 9001, ISO 14001 (Περιβαλλοντικό) και SA 8000, Ethics (Κοινωνικής Ηθικής). Η πρώτη και μοναδική εταιρία καφέ στον κόσμο που μπορεί να διαθέτει αυτή την τριπλή πιστοποίηση!

 

                                                                     Ο Cafe Mokarico στον Κόσμο

Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ρωσία, Ελλάδα, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Εσθονία, Φιλανδία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία. Το ποιοτικό πρότυπο του καφέ Mokarico έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ιταλίας, κατακτώντας με επιτυχία την γεύση των οπαδών του Ιταλικού Espresso.

 Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Η αποτελεσματική, οργανωτική δομή και η ικανότητα της πλήρους κατανόησης των αναγκών της αγοράς, αποτελούν την βάση των συνεχών επενδύσεων σε καινοτομικά μηχανήματα, κατάρτιση του προσωπικού και έρευνα της απόλυτης ποιότητας, που στοχεύουν σε μια παγίωση σε εθνικό επίπεδο και σε μια ισχυρή διεθνή ανάπτυξη.

 Χάρη σε αυτή την τελευταία, ο καφές Mokarico τοποθετήθηκε σε νέες και διαφορετικές αγορές, καταγράφοντας τα τελευταία χρόνια μια σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών.

Προϊόντα

Φυλλάδια

Χάρτης

Η τοποθεσία μας

Javascript is required to view this map.

Copyright 2010 - 2020, 66100.gr

Ό,τι ψάχνεις, είναι εδώ!
Σίγουρα | Φθηνά | Επαγγελματικά